Gojković: Reformama niko neće biti pogođen

Izvor: Politika, 27.Apr.2014, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojković: Reformama niko neće biti pogođen

NOVI SAD – Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da je put sveobuhvatnih reformi, koje će sprovoditi nova Vlada, jedini izbor za našu zemlju i naglasila da tim reformama niko neće biti pogođen.

Napominjući da je ekonomija najveći problem u Srbiji, ona je istakla da tim reformama „neće biti pogođen niko” i dodala da one „nisu tu da pogađaju ljude, već da ih sprovedemo da bismo 2016. godine živeli zaista mnogo bolje, kao i da sprečimo scenario da prođemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << kao Grčka i neke druge zemlje”.

Gojkovićeva, koja je i član Predsedništva SNS, smatra da je sastav nove Vlade, koji je predložio Aleksandar Vučić, „u ovom momentu najbolja kombinacija za Srbiju”.

„To je spoj nezavisnih intelektualaca, eksperata iz pojedinih oblasti i političara s velikim iskustvom i znanjem”, istakla je ona i dodala da će članovi Vlade znati kako „sprovoditi politiku SNS-a i naših koalicionih partnera”.

Oni će pre svega znati „kako sprovesti reforme i odolevati svim mogućim pritiscima, koje nema sumnje treba očekivati kako bi se reforme zaustavile i da bi sve ostalo po starom”, ocenila je Gojkovićeva i zaključila da „Srbija nema dva izbora, već samo jedan - reforme”.

Tanjug

objavljeno: 27/04/2014
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Grčka

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gojković: Reformama niko neće biti pogođen

Izvor: Press, 27.Apr.2014

Napominjući da je ekonomija najveći problem u Srbiji, ona je istakla da tim reformama “neće biti pogođen niko” i dodala da one “nisu tu da pogađaju ljude, već da ih sprovedemo da bismo 2016. godine živeli zaista mnogo bolje, kao i da sprečimo scenario da prođemo kao Grčka i neke druge...

Nastavak na Press...

Gojković: Reformama do mnogo boljeg života u 2016.

Izvor: Capital.ba, 27.Apr.2014

NOVI SAD, Ekonomija jeste najveći problem u Srbiji, ali reformama koje će sprovoditi nova Vlada, niko neće biti pogođen, tvrdi nova predsjednica Skupštine Srbije Maja Gojković. Govoreći za Dnevnik, Maja ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.