Izvor: Danas, 29.Dec.2014, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavaš: Sve je spremno za novogodišnju proslavu

Sve je spremno za doček Nove godine koji će biti organizovan na tri bine u gradu i to ispred Doma Narodne skupštine, na Trgu republike i na Platou ispred Filozofskog fakulteta, kaže za Danas Darko Glavaš, direktor Beokoma.

Prema njegovim rečima, nadležni organi biće u pripravnosti i važiće stroga pravila kada je u pitanju unošenje alkohola i drugih nepredviđenih sredstava u ograđeni prsten.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Danas <<
- Strogo je zabranjeno unošenje alkoholnih pića kao i puštanje ljudi u vidno alkoholisanom stanju u ograđenu zonu. O tome će brinuti komunalni policajci, kao i nadležni iz MUP-a, koji će kontrolisati svako lice. Na skupu će biti zabranjeno i unošenje pirotehničkih sredstava i svih drugih predmeta koji mogu da remete javni red i čija upotreba može da nanese povrede građanima. Za vreme trajanja novogodišnjeg dočeka na ulicama grada nalaziće se šest kola Hitne pomoći, dok će isto toliko stajati u rezervi - ističe Glavaš i dodaje da će se ceo novogodišnji doček snimati kamerama za praćenje.

Prve večeri novogodišnjeg slavlja na nastupu Harisa Džinovića prisustvovaće osam gradskih preduzeća i nadležni Sekretarijati, dok će se broj u najluđoj noći povećati.

- U organizaciji dočeka učestvovali su Zelenilo - Beograd, Gradska čistoća, Beogradski vodovod i kanalizacija, Beograd put i mnogi drugi. Regulisanje tehničkih stvari ide po protokolu i ovo će postati jedan pravi festival, s obzirom da je ovih dana organizovan i bazar u Knez Mihailovoj ulici, uveliko traje Trg otvorenog srca, a prvog dana 2015. biće organizovana i Ulica otvorenog srca - navodi naš sagovornik koji ističe da se na dočeku očekuje dosta stranaca kao i onih koji dolaze iz drugih gradova Srbije.

Kamion bina

Na platou ispred Filozofskog fakulteta gde će biti scena sa di-džejevima biće postavljen kamion transformer, čijim će otvaranjem da se formira bina sa krovom.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Doček na tri bine u Beogradu, saobraćaj zatvoren od večeras

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2014, 13:45

Uz besplatne koncerte na tri bine - ispred Doma Narodne Skupštine, na Trgu Republike i na platou ispred Fllozofskog fakulteta, Beograđani i gosti glavnog grada dočekaće novu 2015. godinu. Zbog dočeka Nove godine neke beogradske ulice biće već od večeras zatvorene...Na koncertu ispred Skupštine...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.