Georgiev i Džinović za Novu godinu u Beogradskoj areni

Izvor: Blic, 02.Dec.2010, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Georgiev i Džinović za Novu godinu u Beogradskoj areni

Poznati muzičari Vlado Georgiev i Haris Džinović najavili su danas da će održati novogodišnji koncert u Beogradskoj areni.

Georgiev i Džinović naveli su da očekuju dobro raspoloženje publike u novogodišnjoj noći.

Posetioce Beogradske arene u poslednje večeri 2010. očekuje provod uz hitove zabavne i narodne muzike, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a publiku će između koncerata velikih zvezda popa i narodne muzike zabavljati televizijski voditelj Ivan Ivanović.

- Što se samog programa tiče, biće tu i još nekih izvođača. Ja ću imati priliku da izvedem stend ap komediju, što je verovatno i prvi put da to radi neko u Srbiji pred tako velikim brojem ljudi - rekao je Ivanović.

Kako je najavljeno, doček Nove godine uz Džinovića i Georgieva počinje 31. decembra od 22 sata i trajaće do ranih jutarnjih časova.

Prodaja promotivnih karata počinje 3. decembra i iznosiće 1.900 dinara, dok će se od 6. decembra prodavati po višim cenama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.