Djoković optimista pred finale

Izvor: Beta, 02.Dec.2010, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković optimista pred finale

BEOGRAD, 2. novembra 2010. (Beta) - Najbolji teniser Srbije Novak Djoković izjavio je u četvrtak da je optimista uoči meča sa Francuskom u Dejvis kupu, dok Janko Tipsarević očekuje da bude opušteniji od svog protivnika Gaela Monfisa u prvom meču finala.

Finalni meč Dejvis kupa izmedju Srbije i Francuske počinje u petak u "Beogradskoj areni", a prvi na teren izaći će Janko Tipsarević i Gael Monfis, zatim Novak Djoković i Žil Simon.

"Mislim da je bilo logično da drugi singl za Francusku igra Simon. Mi smo igrali dugačak meč u Kini. On je takav protivnik. Što se tiče taktike - moraću da budem strpljiv i agresivan u istom trenutku", rekao je Djoković na konferenciji za novinare posle žreba.

Selektor reprezentacije Srbije Bogdan Obradović objasnio je da mu je bilo teško da odluči ko će biti drugi singl igrač, jer ne postoji razlika izmedju Janka Tipsarevića i Viktora Troickog.

"U finalu nema favorita. Taj meč je za sve poseban i zato je sve otvoreno. Svaka čast francuskim teniserima, ali ako gledate celu sezonu... Mi imamo Novaka, što je velika razlika u kvalitetu", rekao je Obradović.


Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis,   Novak Đoković finale

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković optimista pred finale

Izvor: NaDlanu.com, 02.Dec.2010

BEOGRAD, 2. novembra 2010. (Beta) - Najbolji teniser Srbije Novak Đoković izjavio je da je optimista uoči meča sa Francuskom u Dejvis kupu, dok Janko Tipsarević očekuje da bude opušteniji od svog protivnika Gaela Monfisa u prvom meču finala. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Monfis: Mislim da će Janko Tipsarević biti nervozan

Izvor: Beta Video, 02.Dec.2010

BEOGRAD - Teniser Dejvis kup reprezentacije Francuske Gael Monfis: Mislim da će Janko Tipsarević biti nervozan, a ja ću se truditi da igram svoju igru (CH 3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Simon: Očekujem veoma težak meč protiv Novaka Djokovića

Izvor: Beta Video, 02.Dec.2010

BEOGRAD - Teniser Dejvis kup reprezentacije Francuske Žil Simon: Očekujem veoma težak meč protiv Novaka Djokovića (CH 6)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Đoković optimista, Tipsarević opušteniji od Monfisa

Izvor: TV Avala, 02.Dec.2010

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković izjavio je danas da je optimista uoči meča sa Francuskom u Dejvis kupu, dok Janko Tipsarević očekuje da bude opušteniji od svog protivnika Gaela Monfisa u prvom meču finala.

Nastavak na TV Avala...

Tenis je francuska reč sa srpskom dušom

Izvor: Politika, 02.Dec.2010

Danas, u Beogradskoj areni, počinje jedan od najznačajnijih sportskih događaja u našoj zemlji ikada – igra se 99. finale Dejvisovog kupa. – U 14 časova Tipsarević – Monfis, zatim Đoković – Simon..Dok su se u Beogradskoj areni ispred srebrne „salatare” ređali govornici, Šveđanin...

Nastavak na Politika...

Novak i Janko: U borbu za "salataru"

Izvor: Glas javnosti, 03.Dec.2010, 07:07

BEOGRAD- Najbolji teniser Srbije Novak Đoković kaže da je optimista uoči meča sa Francuskom u Dejvis kupu, dok Janko Tipsarević očekuje da bude opušteniji od svog protivnika Gaela Monfisa u prvom meču finala...Finalni meč Dejvis kupa između Srbije i Francuske počinje sutra u "Beogradskoj...

Nastavak na Glas javnosti...

Monfis krenuo silovito

Izvor: RTS, 03.Dec.2010

Finalni meč Dejvis kupa u kojem se, do 5. decembra, u Beogradu sastaju Srbija i Francuska, počeo je duelom Janka Tipsarevića i Gaela Monfisa. Odmah posle njih, na terenu Đoković i Simon. Arena rasprodata. Direktan prenos Dejvis kupa na našem Prvom programu. Na Satelitskom programu RTS-a žive emisije...

Nastavak na RTS...

UŽIVO: Tipsarević-Monfis 0:2 (1:6,6:7)

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Dec.2010

Janko Tipsarević igra prvi meč finala Dejvis kupa sa Francuzom Gaelom Monfisom u Beogradskoj Areni. . Monfis je trenutno prvi igrač trikolora i 12. na ATP listi, dok je Janko 49. U međusobnim duelima skor ova dva tenisera je 2:2.. U 98. izdanju Dejvis kupa, drugi meč..

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.