Izvor: Vostok.rs, 02.Jan.2013, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuski muzeji otvorili vrata prosjacima

02.01.2013. -

Francuska vlada je pripremila svojevrsni novogodišnji poklon za prosjake. Ministar kulture i komunikacija Oreli Filipeti izjavio je da će francuski prosjaci tokom 2013. godine moći besplatno da posećuju muzeje i izložbe.

Kampanja pod nazivom „Javni, solidarni muzeji“ startovala je u nedelju, kada je vlada poslala više od 400 ulaznica humanitarnim organizacijama.

Izvor: Glas Rusije, foto: © flickr.com/Al Ianni/cc-by    
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Apokalipsa – glavna reč 2012. godine

Izvor: Vostok.rs, 03.Jan.2013, 11:37

03.01.2013. -..Internet rečnik Vebstera tvrdi da su najpopularnije reči prošle godine „kapitalizam“ i „socijalizam“. Stručnjaci projekta su došli do tog zaključka prema količini potraga na engleskom jeziku...Ranije je organizacija Global Language Monitor, koja prati svetske trendove na...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.