Dvadeset godina je bila brineta. Da li joj nova boja kose bolje stoji?

Izvor: Blic, 23.Mar.2015, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvadeset godina je bila brineta. Da li joj nova boja kose bolje stoji?

Nina Badrić je novi imidž, zbog kog joj mnogi govore da izgleda mlađe, upotpunila naočarama sa ljubičastim okvirima. Neki su komentarisali i da liči na pevačicu Rijanu.

Od početka karijere, otkako je izdala album “Godine nestvarne”, Nina Badrić (42) nosi dužu ili kraću varijantu frizure i uvek je bila brineta.

Samo je ponekad nosila uvojke, a sad je, nakon dvadeset godina, promenila frizuru i boju kose. Ofarbala se u crveno, a novi imidž, zbog čega joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mnogi govore da izgleda mlađe, upotpunila je naočarama sa ljubičastim okvirima. Neki su komentarisali i da liči na Rihannu (27), koja nosi slične naočare i nosi crvenu kosu.

Nina u svojoj dugogodišnjoj pevačkoj karijeri imidž nije mnogo menjala. Samo je stanjila nekad guste obrve.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.