Dok je Đoković sa ženom dočekao Novu godinu, evo šta su radili njegovi najveći rivali! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jan.2015, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok je Đoković sa ženom dočekao Novu godinu, evo šta su radili njegovi najveći rivali! (FOTO)

Najbolji svetski teniseri poželili su sve najlepše svojim najbližima, fanovima i svim ljudi širom sveta u 2015. godini

Novak Đoković je u društvu supruge Jelene dočekao Novu, 2015. godinu i svim ljudima širom poželeo sve najlepše.

- Želim vam zdravlje, sreću, ljubav, uspeh i radost na svakom koraku u novoj 2015. godini! Verujte u vaše snove i vredno radite da ih ostvarite. Sve najlepše – napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je Novak Đoković.

Foto: Facebook/djokovic.official

Sa druge strane njegovi najveći rivali Rafael Nadal i Endi Mari su sa drugarima proveli novogodišnju noć.

Nadal je uz zanimljiv šešir sa natpisom “Srećna nova godina” poželeo svojim fanovima sve najbolje, a fotografija koju je okačio na društvenim mrežama govori da je Španac 2014. godinu ispratio “usamljen”.

- Opraštamo se od 2014. godine, ovde u Abu Dabiju. Želim vam svima Srećnu Novu godinu – napisao je Rafa.

Foto: Facebook/Rafa Nadal

I Britanac je imao sličan šešir kao Nadal, a uz to i zlatne balone. Iako nije bio u društvu svoje verenice, Mari se dobro zabavio sa drugarima.

Foto: Instagram/andymurray

- Srećna svima Nova godina – napisao je Mari pored fotografije na kojoj se nalazi sam, dok je na drugoj gde su osobama na istoj prekrivena lica šeširima zapitao fanove:

- Koja od ovih majica izgleda najgore?

Foto: Instagram/andymurray

Dodajemo da se za sada poslednji član velike četvorke Rodžer Federer za sada nije oglašavao na društvenim mrežama, kako je i gde je proslavio Novu godinu.

Trka za trofeje sigurno će biti žestoka i u 2015. godini, a svi se nadamo da će Novak btii za korak ispred ostalih.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Kladili biste se da je Kristijano Ronaldo u društvu Irine Šajk dočekao Novu godinu, a ono što ćete videti iznenadiće vas! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jan.2015

Najbolji fudbaler današnjice poželeo je sima sve najlepše u 2015. godini..U velikoj dilemi je fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo bio pred doček Nove godine! Majka Portugalca Dolores Aveiro tražila je od njega da zajedno proslave Novu godinu, a ne kako je prvobitno planirao u društvu devojke...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.