Deda Mraz u Bazaaru

Izvor: Plakatt.com, 28.Dec.2010, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deda Mraz u Bazaaru


TC Sad Novi Bazaar, Novi Sad
Wednesday 29 Dec 18:00

Do 30. decembra, svakoga dana u periodu od 16 do 20h, posetioci TC Sad Novi Bazaar će imati priliku da se druže i slikaju sa Deda Mrazom, a u sredu, 29. decembra od 18h najmlađe posetioce očekuje specijalna novogodišnja kreativna radionica, na kojoj će se dobro zabaviti i naučiti kako se prave neobični novogodišnji ukrasi i čestitke. Radionica je besplatna, a sve učesnike očekuje slatko posluženje i odlična zabava, za koju će se pobrinuti animatori iz Mini kluba.

Nastavak na Plakatt.com...






Povezane vesti

Deda Mraz u Bazaaru

Izvor: PRObjave.com, 28.Dec.2010

Novi Sad, 29. Decembar 2010. / PR Objave Najava - Do 30. decembra, svakoga dana u periodu od 16 do 20h, posetioci TC Sad Novi Bazaar će imati priliku da se druže i slikaju sa Deda Mrazom, a u sredu, 29. decembra od 18h najmlađe posetioce očekuje specijalna novogodišnja kreativna radionica, na...

Nastavak na PRObjave.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.