DARKO LAZIĆ IMA NOVU DEVOJKU

Izvor: Kurir, 21.Jan.2011, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARKO LAZIĆ IMA NOVU DEVOJKU

Darko Lazić ima novu devojku. Pošto je završio svoju sagu s Dunjom Ilić, „Zvezda Granda“ se dala u lov. Nova Darkova izabranica zove se Marija Popović, ima dvadeset godina i studira u Valjevu. Pevač je svoju ljubav obelodanio preko društvene mreže

Darko Lazić ima novu devojku. Pošto je završio svoju sagu s Dunjom Ilić, „Zvezda Granda“ se dala u lov. Nova Darkova izabranica zove se Marija Popović, ima dvadeset godina i studira u Valjevu.

Pevač je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svoju ljubav obelodanio preko društvene mreže Fejsbuk, preko koje ovo dvoje jedno drugom i pokazuju svoju ljubav.

Pošto je Darko poznat kao veliki zavodnik, nadamo se da će ova veza preko interneta potrajati. Ako ne, ne sumnjamo da ćemo biti obavešteni. Razume se, preko Fejsbuka.

(D. I.)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Darko Lazić ima novu devojku

Izvor: Svet, 21.Jan.2011

Pošto je završio priču s Dunjom Ilić, "Zvezda Granda" se dala u lov. Nova Darkova izabranica zove se Marija Popović, ima dvadeset godina i studira u Valjevu. Pevač je svoju ljubav obelodanio preko društvene mreže Fejsbuk, preko koje ovo dvoje jedno drugom i pokazuju svoju ljubav..

Nastavak na Svet...

Darko Lazić ima novu devojku

Izvor: Svet plus, 21.Jan.2011

Pevač Darko Lazić posle raskida sa pevačicom Dunjom Ilić ubrzo je našao utehu u Mariji Popović, 20. godišnjoj studentkinji iz Valjeva.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.