DSS traži smenu Đilasa, a nema dovoljno odbornika ni inicijativu da pokrene!

Izvor: Press, 09.Sep.2013, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS traži smenu Đilasa, a nema dovoljno odbornika ni inicijativu da pokrene!

Milutinović je na konferenciji za novinare rekao da DSS nema dovoljno odbornika u gradskom parlamentu da pokrene inicijativu za smenu Ðilasa, ali da će, ukoliko do takve inicijative dođe od strane drugih stranaka, DSS to podržati.
"Demokratska stranka Srbije je od 2008. do 2012. godine, kao i od formiranja nove gradske vlasti prošle godine, bila najveći kritičar politike Dragana Ðilasa", rekao je Milutinović i podsetio da je DSS u prethodnom Ðilasovom mandatu tražila njegovu smenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ali da nije imala dovoljnu većinu za to.
Govoreći rezultatima rada gradskih vlasti, Milutinović je rekao da je grad postao prezadužen, pre svega zahvaljujući izgradnji Mosta na Adi koji je "služio za Ðilasovu predizbornu promociju".
Milutinović je kritikovao i uvođenje "Bus plus sistema", navodeći da "tu stvari nisu najčistije", ali i komplikovanu birokratiju i sporo izdavanje građevinskih dozvola zbog čega, kako tvrdi, u Beogradu u prethodnih pet godina nije bilo kapitalnih investicija.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.