Crtaci.info žele svima srećnu novu 2011. godinu!

Izvor: Crtaci.info, 21.Okt.2013, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crtaci.info žele svima srećnu novu 2011. godinu!

Drugari,
došlo je vreme da vas malo razbudimo pred novogodišnje praznike.
Prošla je i ova 2010. godina i Crtaći.info uskoro pune četvrti rođendan - 4 godine postojanja naše zajednice gde se okupljamo svi mi koji volimo crtaće.

Za vas smo pripremili kratki rezime prethodne godine i par rečenica informativne vrste.

-------------------------------------------------------------------------
ToonZine

I u ovoj godini, kao u prošloj (2009.) znate da smo se pozabavili i našim web časopisom ToonZine-om, da smo već izbacili 8 brojeva i da je u planu deveti, za koji možemo samo da vam kažemo da i njega nipošto ne izostavite jer će biti ultra-mega-super zanimljiv.

Osmi broj, koji je poslednji najsvežiji možete naći ovde:
ToonZine broj 8

dok ostale brojeve možete naći ovde:
Svi brojevi časopisa

----------------------------------------------------------------------------
Crtani filmovi sa starim sinhronizacijama:

Samo u 2010. godini pronađeno je i sačuvano od zaborava više od 100 epizoda raznih crtanih filmova sa starim sinhronizacijama TV Beograd (i drugih ex-YU tv studija). Članovi našeg foruma donosili su nam stare video kasete i time doprineli da ono što su tv stanice propustile da sačuvaju, ipak ne bude u potpunosti izgubljeno.
Još mnogo kaseta stoji zaboravljeno u nekom podrumu, na nekom tavanu, po buvljacima...a možda se na njima nalazi pravo blago - stari crtaći, dečije emisije, kao i one iz čuvenog Školskog programa TVB.
Bar na jedan dan budite "medijski arheolog", i to u svojoj kući ili stanu. Pogledajte da li se na vašim starim video kasetama sakrio neki crtani flim koji niste videli na našem sajtu. Mi smo tu da digitalizujemo i restauriramo materijal, a onda će to usrećiti (u ovom trenutku) 30.000 zaljubljenika crtanih filmova koji se okupljaju na Crtaći.info.



---------------------------------------------------------------------------
Humanitarne akcije

Isto tako nisu zanemarene ni humanitarne akcije.

U ovoj godini uradili smo par jakih akcija kao što su pomoć Domovima u Srbiji koji se bave nezbrinutom decom i decom ometenom u razvoju, a isto tako i pomogli smo par siromašnih porodica kojima je pomoć sa osnovnim namirnicama za život bila veoma potrebna. Pre akcije smo čak organizovali svirku kako bi prikupili neophodna finansijska sredstva i kupili sve što je potrebno.

Nažalost jako malo ljudi učestvuje u akcijama jer nemamo ni sponzore već sami izvršavamo sve što je u našim mogućnostima.
Zato uvek apelujemo da svako može da pomogne - jer uvek ima po neka stvar (garderoba, igračka, knjiga...) koja negde skuplja prašinu i možda vama ne znači ništa, a mi sigurno možemo da joj nađemo namenu i nekoga usrećimo.

U toku je Akcija za Prihvatilište, gde je najbolje da sami pročitate sve informacije na donjem linku i ukoliko možete - pomozite, jer svaka pomoć veoma mnogo znači:
Akcija za Prihvatilište

Sve o našim humanitarnim akcijama možete naći ovde:
Sve akcije sajta

----------------------------------------------------------------------------
Donacije

Vaša donacija našem sajtu omogućava nama:
- da nabavimo što više crtaća i zakačimo ih za sajt kako bi vama bili dostupni,
- da održavamo server, hosting i sve što je potrebno da vam i sam sajt bude dostupan,
- da se još više angažujemo oko humanitarnih akcija i osposobimo različite stvari koje su manje srećnim ljudima nedostupne ...

a omogućava vama:
- da postanete vip korisnik što znači sledeće: info pročitati ovde
- da se osećate lepše i bolje što ste nekom pomogli,
- da budete srećni što će sajt crtaći.info postojati i dalje zbog vas i za vas!

Uplatnicu popunjavate:
Spoiler

Uplatilac: Vaše Ime i Prezime - Vaša adresa

Svrha uplate: Donacija za forum

Primalac: Miloš Gavrilović

Iznos: po Vašoj želji

Račun primaoca: 160-5100100755893-25

Poziv na broj: ostavite prazno

Savet: pošto je račun otvoren kod banke intese možete uplatiti donaciju u Banci Intesi da bi ste izbegli plaćanje provizije.
Pošto će na vašim uplatnicama biti vaše ime i prezime, molimo da se javite putem privatne poruke nekom od Administratora sa vašim nickom na forumu, imenom i prezimenom da bi znali od koga je koja uplata.




Ili više o tome ovde:
Donacije

----------------------------------------------------------------------------
I još malo noviteta na sajtu!

Kada uđete na početnu stranu našeg sajta, sa desne strane videćete "Crtaći.info TV" gde vas na svakih sat vremena očekuje jedan novi crtani film.

----------------------------------------------------------------------------


I na kraju - svim korisnicima srećnu Novu 2011. godinu, Božić i ostale novogodišnje praznike od srca želi ekipa sajta www.crtaci.info!

Nastavak na Crtaci.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Crtaci.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Crtaci.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.