Coca Cola karavan u Surdulici

Izvor: OkRadio.rs, 22.Dec.2012, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Coca Cola karavan u Surdulici

Tradicionalni Coca-Cola karavan, na svom putu po Srbiji, posetio je u subotu i Surdulicu. Ovaj karavan pred novu godinu tradicionalno organizuje Coca-Cola Sistem u saradnji sa prijateljima akcije, izdavačkom kućom Laguna, B92 i kompanijom Canon. Veliki broj građana priključio se ovogodišnjoj humanitarnoj misiji karavana – prikupljanju knjiga za dečje bolnice. Tako je zajedničkim snagama pokrenuta čarolija i formirana biblioteka na dečjem odeljenju Opšte bolnice, a Coca-Cola volonteri su zajedničku dečju sobu u ovoj ustanovi okrečili i opremili novim nameštajem i stvorili kutak gde će mališani uz druženje i knjigu bar na trenutak moći da zaborave na zdravstvene probleme.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Humanitarni karavan Coca-cole i prijatelja posetio Dečiju internu kliniku

Izvor: juGmedia, 23.Dec.2012, 13:21

 NIŠ  –Veliki broj Nišlija priključio se tradicionalnom i humanitarnom Coca-Cola karavanu, koji organizuje Coca-Cola Sistem u saradnji sa prijateljima akcije, izdavačkom kućom Laguna, B92 i kompanijom Canon...Ovogodišnja humanitarna misija karavana je prikupljanje knjiga za dečje bolnice. ..Tako...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.