Humanitarni karavan Coca-cole i prijatelja posetio Dečiju internu kliniku

Izvor: juGmedia, 23.Dec.2012, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni karavan Coca-cole i prijatelja posetio Dečiju internu kliniku

 NIŠ  –Veliki broj Nišlija priključio se tradicionalnom i humanitarnom Coca-Cola karavanu, koji organizuje Coca-Cola Sistem u saradnji sa prijateljima akcije, izdavačkom kućom Laguna, B92 i kompanijom Canon.

Ovogodišnja humanitarna misija karavana je prikupljanje knjiga za dečje bolnice. 

Tako je zajedničkim snagama pokrenuta čarolija i formirana biblioteka na Klinici za dečije interne bolesti, a Coca-Cola volonteri su zajedničku dečju sobu u ovoj ustanovi >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << okrečili i opremili novim nameštajem i stvorili kutak gde će mališani uz druženje i knjigu bar na trenutak moći da zaborave na zdravstvene probleme.

 Svi posetioci karavana, a posebno oni najmlađi, uživali su na Trgu kralja Milana u predstavi koju su im pripremili Deda Mraz i njegova razigrana družina, a zahvaljujući kompaniji Canon kući su kao posebno iznenađenje poneli i fotografiju sa omiljenim „dekom“. 

Nakon predstave Deda Mraz i njegovi pomoćnici su se uputili u Kliniku za dečije interne bolesti, gde su izveli predstavu za mališane, odneli im prikupljene knjige i  bar na trenutak im ulepšali praznike koje ne provode u svojim domovima.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.