Budite njegov nevaljali Deda Mraz: Vrući seksi saveti za Novogodišnju noć

Izvor: NaDlanu.com, 22.Dec.2014, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budite njegov nevaljali Deda Mraz: Vrući seksi saveti za Novogodišnju noć

Znamo da su praznici haotično doba, i da u svom tom prazničnom raspoloženju možete da zaboravite na svoju bolju polovinu. Zato vam mi dajemo novogodišnji zadatak!

Pred Novu godinu svi su u haosu. Okupljanja na poslu, praznični planovi sa porodicom, kupovina poklona... Ali, sve to mora da se skloni u stranu, kako biste imali vremena za malo senzualne praznične zabave sa svojim partnerom!

Ovo su naši seksi saveti:

1. Ispunite partnerove fantazije >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << - Pripremite se za slavlje, a onda mu pred polazak recite da vam šapne svoju najveću fantaziju - i onda mu je ispunite! Verujemo da će ostatak večeri misliti samo na to!

2. Ne propustite da jedno drugom poklonite nešto "nevaljalo" - posetite seksi šop i kupite jedno drugom neku seksi fetiš sitnicu, to će sigurno uneti duh avanture u spavaću sobu.

3. Slatki seksi kuponi - Ako provodite Novu Godinu sami, u udobnosti svog doma, na jelku okačite lizalice sa seksi kuponima za oralni seks, ili seks u kuhinji, budite maštoviti! Svaki put kad vaš dragi skine lizalicu, imaće novi seksi poklon od vas. Biće to Nova godina koju NIKAD neće zaboraviti!

4. Poklonite mu sebe - Dočekajte ga umotani u veliku crvenu satensku mašnu. Prvo što će se oduševiti i uzbuditi dok vas bude odmotavao, a onda ćete tu mašnu moći da koristite i za razne seksi igrice...

5. Najavite mu seksi novu godinu - kalendarom - On mora da radi i 31.-og, a doći će kući tek oko 8-9? Savršeno. Čitav dan mu šaljite seksi slike sa imenima meseci, a svaka slika neka ima svoju temu. Neće moći da misli ni na šta drugo!

6. Erotična masaža - ako nemate ideju šta da jedno drugom poklonite, ovo je savršen poklon!

7. Poklonite mu striptiz - Hteo on to da prizna ili ne, svaki muškarac se oduševi kad mu draga izvede striptiz. Zato, na posao!



Srećna Nova godina, i nadamo se da ćete uživati u praznicima!


Nadlanu / T.D.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.