Beograd: Besplatan prevoz za osnovce

Izvor: Mondo, 30.Avg.2012, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Besplatan prevoz za osnovce

Učenici osnovnih škola na teritoriji Beograda od subote, 1. septembra, moći će besplatno da koriste gradski prevoz, saopšteno je danas iz Gradske uprave.

Osnovcima će do kraja godine biti izdavane nove kartice koje će važiti do upisa u srednju školu, bez godišnjeg produžavanja važnosti, a u međuvremenu će moći besplatno da se voze uz đačku ili zdravstvenu knjižicu ili staru voznu legitimaciju.

Osnovci će kartice dobijati u svojim školama, koje će >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << grad Beograd obavestiti o proceduri grupnog izdavanja "bus plus" kartica za đake.

Izdavanje novih kartica za osnovce je besplatno.

Kako se dodaje u saopštenju, karte za učesnike srednjih škola i studente i dalje su obavezne i mogu se nabaviti po povlašćenim uslovima.

Odluku o besplatnom prevozu za đake osnovnih škola usvojiće Gradsko veće na prvoj narednoj sednici.

(Tanjug, foto:Ilustracija MONDI)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.