Izvor: KraljevoPress.com, 14.Dec.2011, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgijska "cesna" sletela na kraljevački Aerodrom "Morava"


Avion "Cessna 525", sa 7 putnika, registracije OOLIE, belgijskog operatora SKY SERVICE sleteo je 12. decembra na kraljevački Aerodrom Morava, saznaje portal "Kraljevopress" iz zvaničnih izvora ovog aerodroma.

Avion je stigao iz Belgije, za nesto vise od 2 časa letenja, a prilikom sletanja koristio je postojecu infrastrukturu - pistu i postojeću platformu, navodi naš izvor.
Zavrsetak aerodromske zgrade i nove platforme najavljen je za proleće 2012. godine, a Fejsbuk stranica, pod nazivom "Aerodrom "Morava" - Ladjevci, Kraljevo", već je okupila 660 fanova - potencijalnih putnika i budućih korisnika usluga iz svih gradova u unutrašnjosti Srbije, dijaspore i inostranstva.

Pogledaj vesti o: Nova godina,   Facebook

Nastavak na KraljevoPress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KraljevoPress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KraljevoPress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.