Arteta još godinu dana u Arsenalu

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jan.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arteta još godinu dana u Arsenalu

Prethodnih nedelja engleski mediji prenosili su da bi Arsenal mogao da se odrekne španskog veziste, ali su mu na kraju ipak ponudili novu saradnju

Kapiten Arsenala Mikel Arteta produžio je ugovor na još jednu sezonu, potvrdio je danas njegov menadžer Injaki Ibanjez.

Španskom vezisti je prethodni ugovor isticao u junu, ali je odlučio da još godinu dana provede u londonskom klubu.

Prethodnih nedelja engleski mediji prenosili su da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bi Arsenal mogao da se odrekne Artete, ali su mu na kraju ipak ponudili novu saradnju.

Arteta je došao među "tobdžije" 2011. godine iz Evertona, a igrao je još za Barselonu B, Pari Sen Žermen, Sosijedad i Rendžers iz Glazgova.

Ove sezone je zbog problema sa povredama odigrao samo sedam mečeva u Premijer ligi.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Nova godina,   London

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arteta ostaje u Arsenalu

Izvor: B92, 28.Jan.2015

Kapiten Arsenala Mikel Arteta produžio je ugovor na još jednu sezonu, potvrdio je njegov menadžer Injaki Ibanjez...Španskom vezisti je prethodni ugovor isticao u junu, ali je odlučio da još godinu dana provede u londonskom klubu...Prethodnih nedelja engleski mediji prenosili su da bi Arsenal mogao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.