Vraća se najprodavaniji mobilni telefon svih vremena, evo kako izgleda!

Izvor: BKTV News, 18.Feb.2017, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraća se najprodavaniji mobilni telefon svih vremena, evo kako izgleda!

Mnogi su se kleli u ovaj telefon jer je baterija trajala sedam dana, a telefon je bio skoro neuništiv. Dobre vesti za nostalgičare: Nokia 3310 se vraća na tržište.

Nedavno je kao bomba stigla vest da će čuveni model Nokijinog telefona – 3310, biti proizveden i u modernijoj verziji.

Prema kompaniji HMD Global, koja je otkupila prava na korišćenje Nokijinog brenda, nova verzija Nokije 3310 koštaće 59 evra. Telefon verovatno neće biti smartfon i >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pružaće opcije kao i originalni model 3310 – telefoniranje, slanje poruka i snažnu bateriju koja će trajati danima.

Predstavljanje legende mobilnih telefona trebalo bi da bude krajem meseca, na Svetskom kongresu mobilnih tehnologija u Barseloni.

Tada ćemo i saznati da li će novi model izgledati upravo ovako.

Da li vam se dopada kako izgleda novi 3310? Vaša mišljenja nam ostavite u komentarima.


Pogledaj vesti o: Nokia

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.