Izvor: S media, 11.Maj.2012, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony nikad gori

Godišnji gubitak iznosi ukupno 5,7 milijardi dolara, i to 2011. fiskalnu godinu čini najgorom godinom što se poslovanja tiče u istoriji ove kompanije, piše b92.

Nokiji se ne piše dobro

Blackberry na ivici propasti

HD rezolucija postaje standard

Iako poslednjih podaci nisu dobri, Kazuo Hirai, novi predsednik kompanije, očekuje da kompanija ponovo postane profitabilna marta 2013. godine i to zahvaljujući svom poslovanju u oblasti smartfona >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i tableta. Kako bi se to dogodilo već se preuzeti neki koraci u reorganizaciji kompanije, a prošlog meseca najavljeno je ukidanje 10.000 radnih mesta.

Dan nakon što su ovi podaci objavljeni, vrednost akcija kompanije spala je za 7 posto i dostigla minimalnu vrednost u poslednje 32 godine, prenosi agencija Rojters.

foto:visualdataratuplaza.wordpress.com

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.