Izvor: Domino Magazin, 01.Sep.2022, 12:58

Predstavljena četiri nova Nokia uređaja

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, danas je najavila novu revolucionarnu uslugu pretplate, koja ima održivost u svojoj srži, pod nazivom Circular. Uz to, predstavljena su i četiri nova uređaja, uključujući najekološkiji pametni telefon kompanije do sada – Nokia X30 5G, koji je izrađen od 100% recikliranog aluminijuma i 65% reciklirane plastike. Takođe, predstavljeno je […] The post Predstavljena četiri nova Nokia uređaja appeared first on Domino Magazin.
Pogledaj vesti o: Nokia

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Noviteti iz Nokie

Izvor: Hi-Files.com, 01.Sep.2022

Kompanija HMD Global, koja pod sobom ima brend Nokia, iskoristila je IFA sajam u Berlinu za predstavljanje četiri nova proizvoda. Tablet s oznakom T21 predviđen je za porodičnu upotrebu, a izrađen je od aluminijuma, uz prevlaku za antenu od 60 odsto reciklirane plastike. Operativni sistem Android...

Nastavak na Hi-Files.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.