Izvor: Nezavisne Novine, 24.Feb.2019, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ozvaničen prvi telefon sa pet kamera

Nokia 9 PureView, prvi svjetski telefon sa pet kamera, je zvanično predstavljen. Telefon ostaje vjeran dizajnu koji HMD Global već godinama promoviše za svoju liniju telefona - pojednostavljena elegancija, aluminijumski okvir, poleđina od stakla i zakrivljene ivice za bolje držanje u ruci.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Kad ni četiri kamere nisu dovoljne... Nokia predstavila telefon sa pet kamera

Izvor: Blic, 25.Feb.2019, 11:39

HMD Global predstavio je u Barseloni novi Nokai flegšip telefon koji je verovatno njihov najambiciozniji projekat do sada. Nokia 9 PureView sa čak pet kamera i zvanično nosi titulu telefona sa najvećim brojem glavnih kamera i trebalo bi da vrati Nokiu među najinovativnije proizvođače.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.