Izvor: Mondo, 19.Jan.2016, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je novi Nokia telefon?!

Pogledajte video, moguće je da je ovo Nokia C1!

"Naša vizija" je naziv novog Nokia promotivnog videa koji emotivno "slika" priču koju će nam Nokia ispričati tokom 2016. godine. Zanimljivo je to što se u kadru na 1:16 vidi misteriozan uređaj sa lakovanom maskom, o kojem svi pričaju - da li je to Nokia C1?! Iako na procurelim renderima Nokia C1 izgleda drugačije, postoji mogućnost da je Nokia u međuvremenu promenila izgled prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << novog telefona koji bi trebalo da se pojavi krajem 2016.

Za prvi sledeći Nokia telefon šuška se da bi mogao da dođe u verziji sa Androidom, ali i Windows 10 Mobile operativnim sistemom i istim dizajnom.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i instagramu.



Izvor: Nokia.
Pogledaj vesti o: Nokia

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.