Obuka, mentorstvo i 10.000 evra za najbolje domaće IoT timove

Izvor: DobreVesti.rs, 10.Okt.2018, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obuka, mentorstvo i 10.000 evra za najbolje domaće IoT timove

Konkurs „ Vip IoT Challenge– Digitalizuj društvo!“ otvoren je za timove koji će imati priliku da osmisle i realizuju svoja svoja Internet of Things (IoT) rešenja korišćenjem Narrowband-IoT tehnologije, a koja mogu doprineti rešavanju nekih od ključnih problema u svakodnevnom životu u Srbiji.

 
Vip IoT Challenge, koji organizuju kompanija Vip mobile i ICT Hub uz podršku Elektrotehničkog fakulteta, fondacije Fridrih Nauman i kompanija Nokia i MikroElektronika, za cilj ima okupljanje timova koji će raditi na razvoju tzv. Narrowband-IoT rešenja uz stručnu podršku u vidu mentorstva, opreme i pristupa laboratorijama, kao i prvom Living Labu u Srbiji,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.