Izvor: Mondo, 27.Jan.2019, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne šale se: 5 kamera nazad, Snapdragon 855, PureView

Nokia 9 konačno stiže na MWC 2019, otkriven i datum!

Telefon, koji je trebalo da se pojavi s jeseni pošle godine, pa pred njen kraj, konačno će se pojaviti tek 2019. godine i to 24. februara, dan pred zvanično otvaranje MWC 2019 sajma u Barseloni.

Pročitajte i ovo: Ažuriraće SVE telefone na novi Android!

HMD Global će, dom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Nokia telefona, najaviti Nokia 9 smartfon sa pet pozadinskih kamera, uz dvotonski blic, laserski fokus i moguću 3D ToF kameru. PureView tehnologija se pominje, takođe, a optiku će još jednom potpisati čuvena nemačka firma Zeiss. Nadamo se da je HMD Global ispeglao i softver, kako bi Nokia kamera, posebno, ako se vrati PureView, opet bila u vrhu, što sad svakako nije.



Izvor: MySmartPrice

Osim toga, Nokia 9 će imati verziju sa Snapdragon 845 i Snapdragon 855 čipsetom, 6 ili 8 GB RAM, 64, 128 ili 256 GB memorije i bateriju kapaciteta oko 4.200 mAh.

MONDO MobIT će biti na premijeri ovog i svih drugih MWC 2019 telefona, zato - ostanite uz nas! Pratite naš MWC19 tag i oznaku #MobITMWC19 na društvenim mrežama.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: 91mobiles

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.