MTV Video Music Awards u nedelju!

Izvor: NaDlanu.com, 26.Avg.2011, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MTV Video Music Awards u nedelju!

Kejti Peri vodi sa deset nominacija, sledi je Adel sa sedam, Kanje Vest i Bruno Mas sa šest, Eminem i Lejdi Gaga sa po četiri nominacije. Šou otvara Lejdi Gaga, a Bijonse najavljuje intrigantan nastup.

Spremite se za okršaj najboljih video spotova u ovoj godini, jer je do 28. dodele MTV Video Music Awards ostalo još svega par dana! Dodela MTV VMA 2011 održaće se u noći između nedelje i ponedeljka, 28. na 29. avgust u 02:30, u dvorani Nokia Theatre L.A., a prenos uživo >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << možete da pratite samo na MTV kanalu! Reprize dodele su zakazane za utorak u 20:30, sredu u 14:30, četvrtak u 18:00 i oba dana sledećeg vikenda od 12:10.Kalifornijska "devojka broj 1" Kejti Peri prednjači sa neverovatnih deset VMA nominacija, zahvaljujući hitovima “Firework”, "Last Friday Night (T.G.I.F.)“, “Teenage Dream” i “E.T.”. Nakon neverovatnog uspeha u ovoj godini koji je ostvarila albumom "21", Adel je prikupila impresivnih sedam VMA nominacija zahvaljujući svom velikom soul hitu “Rolling In the Deep”. Spisak nominovanih u trci za MTV Video Music Awards 2011 pun je MTV veterana, ali i novih izvođača, među kojima su Kanje Vest, koji je muški izvođač sa najvećim brojem nominacija – čak šest, uglađeni kantautor Bruno Mars boriće se za četiri potencijalne nagrade, isto kao i Eminem i Lejd Gaga, dok Bijonse i Niki Minaž imaju po tri VMA nominacije.MTV je ove godine predstavio i prvu društveno angažovanu kategoriju na MTV Video Music Awards: "Najbolji spot sa porukom" u nameri da podignu svest o ključnim problemima sa kojima se suočava današnja omladina. Lejdi Gaga, Pink, Kejti Peri, Eminem Ft. Rijana, Tejlor Svift i Rise Against nominovani su u ovoj novoj VMA kategoriji.Najavljeno je i pojavljivanje pop dive Britni Spirs, ali gledaoci će morati da sačekaju prenos dodele nagrada kako bi videli kakvo je iznenađenje ovog puta spremio MTV.Spisak prezentera je takođe impresivan, pa će se u ulozi voditelja pojaviti: Selena Gomez (koja će imati i ulogu domaćice na čuvenom "crnom tepihu"), Set Rogen, Kim Kardašija, Rick Ross, Odd Future, Niki Minaž, Tejlor Lautner, Drejk, Džo Džonas, Džered Leto i Kevin Hart, kao i komičar JB Smoove, Vil Ferel, Džek Blek, Zoe Saldana i Viktorija Džastis.Rijana i Niki Minaž su odlučile da na ovogodišnjim MTV Video Music Awards premijerno lansiraju video za zajedničku pesmu "Fly", koja se pojavljuje na debi albumu Nicki Minaj "Pink Friday". Legendarni pevač Toni Benet najavljuje tribute nastup kojim će odati počast nedavno preminuloj koleginici Ejmi Vajnhaus, sa kojom je, neposredno pred njenu smrt, snimo pesmu "Body and Soul".

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Dodela video-muzičkih nagrada

Izvor: Danas, 26.Avg.2011

MTV Video Music Awards, 28. dodela nagrada muzičke televizije, zakazana je za ponedeljak 29. avgusta. Prema najavama organizatora u dvorane Nokia Theater u Los Anđelesu nastupaće mnogobrojni izvođači, poput Beyonce, Adele, Lady Gaga, Lil Wayne, Bruno Mars, Chris Brown i Young the Giant, Pitbull,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.