Lumia 830 najtanja do sada

Izvor: KarikeMagazin.com, 08.Apr.2016, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lumia 830 najtanja do sada

Lumia 830 predstavlja najtanji i najlakši model Lumia do sada. Međutim, to nije kraj inovacijama u ovom telefonu. On dolazi sa sjajnom PureView kamerom od 20 MP, Zeiss optikom‚ i optičkom stabilizacijom. Ovaj telefon poseduje i Nokia Rich Recording, tehnologiju koja omogućava pravi 5.1 zvuk. Debljina od 8.3 mm, je svakako razlog da kupite telefon, ali ako niste ubeđeni da je to pravi razlog, superiorna kamera i snimanje videa će vas svakako uveriti.

U telefonu se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu KarikeMagazin.com << Snapdragon quad-core procesor od 1.2GHz koji, u kombinaciji sa 1GB RAM-a bi trebao da bude sasvim dovoljan za svakodnevno korišćenje ovog telefona. Clear Black ekran od 5 inča je opremljen zakrivljenim Corning Gorila 3 staklom za bolju zaštitu od pucanja i grebanja. U telefonu se nalazi 16 gB memorije, a moguće je i proširenje SD karticom sa maksimalno 128 GB.
Telefon je opremljen SensorCore tehnologijom, koja će obradovati sve ljubitelje fitnesa. Naime, ova tehnologija omogućava praćenje pokreta i lokacije i moguće je upraiti sa brojnim aplikacijama za fitnes kao što su Bing Health and Fitness ili Adidas miCoach.
Baterija je kapaciteta od 2200 mAh, a na stand by režimu trebalo bi da traje 22 dana. Uz Lumia 830 telefon dolazi i default bežično punjenje, tako da možemo reći da je ovo telefon premium karakteristika po pristupačnoj ceni. Tele fon će biti dostupan u celom svetu toko septembra, a cena pre poreza i troškova će biti 330 EUR.
Pogledaj vesti o: Nokia

Nastavak na KarikeMagazin.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KarikeMagazin.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KarikeMagazin.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.