LOPOVI SE DOSETILI NOVOG NAČINA KRAĐE AUTOMOBILA! Sve što im je potrebno je Nokia 3310 i jedan kabl! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 12:45

LOPOVI SE DOSETILI NOVOG NAČINA KRAĐE AUTOMOBILA! Sve što im je potrebno je Nokia 3310 i jedan kabl! (VIDEO)

Novi sistem obijanja zabrinuće vlasnike vozila.

Specifičan način krađe automobila viđen u SAD i to uz upotrebu NOKIA 3310 mobilnog telefona.

Snimak koji je osvanuo na Jutjub kanalu "Motherboard" je preneo "uspešan" način pokretanja motora Toyota RAV4 jednim kablom i klikom na mobilnom telefonu NOKIA 3310. Ipak, praksa je pokazala suprotno.U >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << realnosti je mnogo teže doći do svršenog čina.

Mobilini telefon služi kao paravan za specifičan alat koji kradljivcima pomaže u obijanju vozila. Telefon koji se koristi za ovaj vid krađe sadrži program koji pomaže u pokretanju automobila. Lopov na ovaj način, pritiskom na jedno dugme na telefonu pali automobil.

Takvim načinom uspešno eliminišu svaki vid zaštitnog sistema u vozilima.

Kako se na samom video klipu vidi, sa prefinjenom lakoćom kradljivci upotrebljavaju ove telefone kako bi startovali motor vozila za nekoliko sekundi bez ključa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.