SRCE EVROPE POD KLJUČEM: Produžava se policijski čas, maske obavezne svuda, pozitivan svaki ČETVRTI STANOVNIK

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020, 16:37

SRCE EVROPE POD KLJUČEM: Produžava se policijski čas, maske obavezne svuda, pozitivan svaki ČETVRTI STANOVNIK

Otkazuju se i sve školske ekskurzije, a vlasti su pozvale roditelje da ne organizuju tradicionalno skupljanje slatkiša od vrata do vrata na Noć veštica.

U Briselu će od ponedeljka, 26. oktobra, maske biti ponovo obavezne svuda i u svakom trenutku, a policijski čas produžen i građanima će biti zabranjeno da izlaze iz domova od 22 časa do 6 časova ujutru.

Rad od kuće je obavezan, gde god je to izvodljivo, a zatvaraju se svi kulturni i sportski objekti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlučili su gradonačelnici 19 gradskih opština, pojačavajući mere zaštite od širenja Kovida-19.

Prodavnice moraju biti zatvorene u 20 časova, a ljudi u kupovinu moraju ići sami, sem ako su u pratnji dece do 12 godina i osobe kojoj je potrebna pomoć.

Belgija se nalazi na "crnom vrhu" EU kada je u pitanju epidemiološka situacija sa 10.198 zaraženih na 100.000 stranovnika, dok je u Briselu svaki četvrti testirani građanin pozitivan na Kovid-19.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Noć veštica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.