Raskinuli Keti Peri i Orlando Blum?

Izvor: Press, 25.Nov.2016, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskinuli Keti Peri i Orlando Blum?

Slavni holivudski par Keti Peri i Orlando Blum rešili su da stave tačku na emotivnu vezu dugu deset meseci.
foto: blic.rs
Naime, kako piše pomenuti portal, holivudski glumac je prijateljima objasnio zbog čega je raskinuo sa salvnom pevačicom.
- Orlando je još za Noć veštica prijateljima rekao da je vreme da raskine >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sa Keti i kao razlog je naveo činjenicu da ne želi još dece i drugi brak. Sa druge strane, Keti očajnički želi ponovo da se uda - rekao je izvor blizak paru.
Slavni par je u vezi bio nešto manje od godinu dana, a oboje imaju propali brak iza sebe. Keti je bila u braku sa britanskim komičarem Raselom Brandom, dok je Blum braka sa Mirandom Ker ima sina Flina.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.