Keti Peri i Orlando Blum više nisu zajedno?

Izvor: Svet, 24.Nov.2016, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keti Peri i Orlando Blum više nisu zajedno?

 

Keti Peri i Ornaldo Blum raskinuli su vezu nakon deseet meseci, a kraj je najavio slavni glumac još pre skoro mesec dana, nakon Noći veštica.
I dok ni Keti ni Orlando ne žele da komentarišu raskid, neimenovani, ali veoma dobro obavešteni izvori portala InTouch pobrinuli su se da javnost ne ostane uskraćena za bar neke osnovne informacije, ali su i te informacije, kada su u pitanju razlozi zbog kojih je došlo do raskida, pomalo kontradiktorni.
Pogledaj vesti o: Noć veštica

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Keti Peri i Orlando Blum više nisu zajedno?

Izvor: Scandal.rs, 24.Nov.2016

Keti Peri i Ornaldo Blum raskinuli su vezu nakon deseet meseci, a kraj je najavio slavni glumac još pre skoro mesec dana, nakon Noći veštica...I dok ni Keti ni Orlando ne žele da komentarišu raskid, neimenovani, ali veoma dobro obavešteni izvori portala InTouch pobrinuli su se da javnost ne ostane...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.