ROGOVI, IKONE, RITUALNO PALJENJE! Ćerka Verice Rakočević izvela OBRED za NOĆ VEŠTICA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2020, 11:04

ROGOVI, IKONE, RITUALNO PALJENJE! Ćerka Verice Rakočević izvela OBRED za NOĆ VEŠTICA!

Ovo je zbunilo mnoge!

Elena Karaman Karić, ćerka naše poznate kreatorke Verice Rakočević intigira svojim životnim stilom i dok se mnogi pitaju koja je to religija koju ona propoveda, a koja prožima njen životni stil i navike, Elena je sinoć uspela da pokaže da za nju ne postoje granice kada je u pitanju religija.

Ona je poželela svima dobar početak zime i "tamnog" dela godine uz keltski pozdrav "Samhain" koji upravo simboliše i početak trodnevnog sećanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na mrtve.

Elena je na Instagramu podelila veoma zanimljiv prizor, neku vrstu oltara koju ima kod kuće, a ono što je zanimljivo je da su se našla razna religijska obeležja, hrišćanska i paganska.

Na zidu su bile ikone Isusa i Bogorodice, a na stolu ispred, kadionica sa tajmanom, figure anđela, ali i razne simbolične figure muškaraca i žena sa rogovima, kristali i tarot karte koje zapravo nemaju veze sa hrišćanstvom.

One su više proizvod Nju ejdža koji predstavlja niz religijskih učenja koja potiču sa zapada, a veoma su eklektične, imaju korene u starim duhovnim i verskim tradicijama.

Ljudi koji dana žive prema vrednostima Nju ejdža kunu se u njega kao da je jedini izlaz iz ovozemaljskih problema i kapija za ulazak u zonu obilja i sreće, dok ga oni koji su iz njega izašli porede sa sektom koju treba izbegavati jer ne nudi nikakav spas, već upravo suprotno.
Pogledaj vesti o: Noć veštica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.