Pozajmila glas vampiru: Selena Gomez u “Hotelu Transilvanija 2″ (video)

Izvor: Svet, 18.Jun.2015, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozajmila glas vampiru: Selena Gomez u “Hotelu Transilvanija 2″ (video)

Pogledajte trejler za komediju o avanturama čudovišta u “Hotelu Transilvanija” 2 deo, sa zvezdama poput Selene Gomez, Adama Sendlera i Kevina Džejmsa.
Sada je Drakula otvorio svoj hotel za rezervacije ljudskih bića nakon što ih slučajno pustio u prošlom filmu. Sada zajedno, čovek (Endi Samberg) i Mavis (Selena Gomez) ostavljaju svog poluvampirskog sina sa Drakulom (Adam Sendler) dok odlaze na odmor da posete ljudska bića. A to znači da ne-baš-vampirska >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << beba Denis ide na “trening za čudovišta”.
Film dolazi u sezoni “Noć veštica”, 9. oktobra.

Pogledaj vesti o: Noć veštica

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Pozajmila glas vampiru: Selena Gomez u “Hotelu Transilvanija 2″ (video)

Izvor: Scandal.rs, 18.Jun.2015

Pogledajte trejler za komediju o avanturama čudovišta u “Hotelu Transilvanija” 2 deo, sa zvezdama poput Selene Gomez, Adama Sendlera i Kevina Džejmsa...Sada je Drakula otvorio svoj hotel za rezervacije ljudskih bića nakon što ih slučajno pustio u prošlom filmu. Sada zajedno, čovek (Endi Samberg)...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.