Od seksi policajke do Merilin Monro: Naše poznate ličnosti u Noći veštica!

Izvor: Svet, 01.Nov.2014, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od seksi policajke do Merilin Monro: Naše poznate ličnosti u Noći veštica!

I naše poznate ličnosti maskirale su se u Noći veštica i podelile svoje maske na društvenim mrežama.
Bivši učesnik rijalitija „SurvajverNikola Šoć objavio je na svom profilu na mreži „Instagram“ fotografiju koja je u skladu sa Noći veštica, koja se sinoć obeležavala.
Gde ste veštice?“, pita Nikola na svom profilu.

Sa druge strane, pop pevač Filip Mitrović ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dva razloga da slavi današnji dan jer osim Noći veštica, njemu je danas i rođendan.
Metla je inače moja stara metla sa starih maskenbala i podseća me na moje detinjstvo, a za mene je današnji dan značajan i zbog toga što sam ja rođen na današnji dan, odnosno kada se obeleža Noć veštica i Svi sveti“, pojasnio je Filip.


Pop pevačica Katarina Kaja Ostojić je u čast Noći veštica sve pozdravila putem društvenih mreža uz objavu fotografija na kojima nju možemo da vidimo maskiranu u Merilin Monro.

A ona ni u Noći veštice nije izbegla da bude seksi. Naime, starleta Stanija Dobrojević maskirala se u seksi policajku i zapretila je nekome, ko joj je ukrao srce, hapšenjem.

Manekenka Dejana Živković odlučila se za periku i takođe seksepilnu masku. Ona se maskirala u otrovnu Ajvi iz filma Betmen.

 
Vladimir Stanojević i njegova devojka Ana Marija Žujović pridružili su se obeležavanju Noći veštica, ali bez maskiranja. Oni su isekli bundevu, što je Vlada prvi podelio na Instagramu uz komentar: “Naših ruku delo”. Odmah se oglasila i Ana Marija i napisala da nije “naših ruku delo”, već njenih. Kako god, veoma uspešno.

Pevač Nikola Rokvić uplašio je svoje pratioce juče maskom koju je i on pripremio za Noć veštica. Kako izgleda pogledajte OVDE.
Takođe i Adrijana Lima, maskirala je svoje dve kćerkice i sebe u stilu morskih sirena, ali maskiranju se nije pridružio Marko Jarić. Njihovu masku pogledajte OVDE.
Autor: Life Content, Pulsonline
Foto: Instagram, Twitter

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.