NOĆ VEŠTICA U DENVERU Pauk prestravio Jokića, a Nurkić ga pojeo /VIDEO/

Izvor: Blic, 31.Okt.2015, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆ VEŠTICA U DENVERU Pauk prestravio Jokića, a Nurkić ga "pojeo" /VIDEO/

Noć veštica se ove subote obeležava širom sveta, a urnebesno iznenađenje sačekalo je košarkaše i čirlidersice Denvera. Naš centar Nikola Jokić je sjajno reagovao, uz neizbežnu psovku.

Masoketa Nagetsa Roki odlučila je da vidi kako će se ponašati igrači kada se ispred njih odjednom pojavi pauk sa plafona.

Bilo je onih koji su vrisnuli, drugi su se smejali, nekima uopšte nije bilo prijatno, a Jokić se prilično prepao, pa je opsovao:

"Idi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bre, u pi*** materinu", izustio je talentovani centar i dodao kako se malo uplašio.

Sa druge strane, Jusuf Nurkić je odmah shvatio o čemu se radi i da je u pitanju igračka, pa ju je zubima hrabro samo sklonio.
Pogledaj vesti o: Noć veštica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HIT - Šta je Jokić odbrusio Amerima za ''Noć veštica''?! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2015

Širom sveta vlada euforija zbog ''Noći veštica'', pa tako i u Denveru, gde odnedavno nastupa i naš košarkaš Nikola Jokić...On je tim povodom bio jedna od ''žrtvi'' svojevrsne skrivene kamere u njegovom klubu, kada je u studiju ispred Nikole Jokića sa plafona spušten veliki pauk...A kako je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.