Ja kao roditelj ne dozvoljavam da moje dete slavi Noć veštica na Svetog Luku: Ogorčena majka zapalila društvene mreže

Izvor: Večernje novosti, 30.Okt.2019, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ja kao roditelj ne dozvoljavam da moje dete slavi Noć veštica na Svetog Luku: Ogorčena majka zapalila društvene mreže

Na društvenim mrežama u Srbiji pojavilo se pismo majke D.M. iz Beograda koja se obratila osnovnoj školi povodom proslave tzv. Noći veštica Na društvenim mrežama u Srbiji pojavilo se pismo majke D.M. iz Beograda koja se obratila osnovnoj školi povodom proslave tzv. Noći veštica.- Ovo nije Amerika, ovo je Srbija. Moje dete niko ne sme bez moje dozvole da šminka niti oblači u kostim veštice >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pa makar ni u šali niti u igri koja je ponavljam duhovno opasna po dušu dece i svih nas. Ukoliko mi dete budete kaznili zbog neodobravanja proslave veštica – satane, obratiću se višim instancama i zaštitniku građana. S poštovanjem, majka D.M. Beograd. +++ - napisala je D.M.Pročitajte još: POZNATI SE MASKIRALI ZA NOĆ VEŠTICA: Soraja krvava, Marina - ista ŠerPismo je izazvalo haos na društvenim mrežama, mada mnogi komentarišu da je napisano samo na Fejsbuku i da nije upućeno ni jednoj školi.Šta god da je istina, ova priča pokrenula je mnoga pitanja.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ovo nije Amerika, ovo je Srbija, moje dete niko neće oblačiti u kostim veštice!

Izvor: Luftika.rs, 31.Okt.2019, 09:15

Proslava Noći veštica u Srbiji iz godine u godinu izazove polemiku u javnosti. Na društvenim mrežama objavljeno je pismo majke koje je uputila osnovnoj školi u kojoj je, kako ona kaže, deci naređeno da donesu rekvizite i maske za proslavu tog praznika koji dolazi sa Zapada.. Pismo majke D. M....

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.