Džoan Rouling sprema iznenađenje za fanove Harija Potera

Izvor: Art-anima.com, 26.Okt.2014, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoan Rouling sprema iznenađenje za fanove Harija Potera

Britanska književnica Džoan Rouling objaviće za Noć veštica novu priču vezanu za serijal o čarobnjaku Hariju Poteru. Priča se bavi životom zle profesorke Dolores Ambridž, a moći će da se čita besplatno preko sajta "Pottermore" - javlja Blic.

Profesorka Ambridž, koju u filmovima o čarobnjaku glumi Imelda Stonton, prvi put se javlja u knjizi "Hari Poter i red Feniksa". U priči od 1.700 reči biće detaljno opisan njen život i karakter, a moći će da se čita od 31. oktobra.

Roulingova je u julu objavila na sajtu priču o Hariju Poteru kao odraslom čarobnjaku.
 

Pogledaj vesti o: Noć veštica

Nastavak na Art-anima.com...






Povezane vesti

Džoana Rouling najavila "spin-off" sage o Hariju Poteru

Izvor: 24sata, 26.Okt.2014

Britanska književnica Džoana Rouling, autorka dečijeg serijala o Hariju Poteru, najavila je da će objaviti "spin-off" popularne sage povodom nastupajuće svetkovine Noć veštica...Ona je svojim fanovima obećala kratku priču (1.700 reči) čija će glavna junakinja biti zla Dolores Ambridž, prvi...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Art-anima.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Art-anima.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.