Da li je prepoznajete?! (FOTO)

Izvor: Mondo, 01.Nov.2015, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je prepoznajete?! (FOTO)

Moramo priznati da je nas prevarila...

Foto: Getty Images

Jasno vam je da je u pitanju seksi Džesika Rebit, ali je takođe i vrhunski kostim. Ali, čiji?

Ukoliko još niste pogodili, vreme je da vam kažemo: oko ovog kostima potrudila se - Hajdi Klum!

Da! I mi smo bili podjednako šokirani, ali ova čuvena manekenka se spremala i trudila već danima oko celokupnog kostima i "začikivala" svoje fanove polovičnim slikama na Instagramu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Hajdi (42) se pojavila kao Džesika sa svim mogućim oblinama na svojoj žurci povodom Noći veštica i zasenila sve svoje goste.

U pitanju je gospođica Rebit iz filma "Who framed Roger Rabbit" (1988. godina), a složićete se da je manekenkin kostim bio prilično verodostojan.

Šta vi kažete na ove "silikone"?

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU:


Pogledaj vesti o: Noć veštica

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

POZLIĆE VAM KAD JE VIDITE: Glumica u seksi kostimu koji je fantazija svakog muškarca (FOTO)

Izvor: NaDlanu.com, 01.Nov.2015

Izgleda identično kao Džesika Rebit...Noć veštica je prošla, ali se kostimi i utisci sa žurki tek prepričavaju i sakupljaju...Tako je prezgodna Hajdi Klum i ove godine ima savršen kostim za koji su muškarci mogli samo da se okreću i zamišljaju ispunjenje svojih fantazija...Pogledajte kako...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.