Zbog visokih temperatura, grejanje u Nišu počinje po planu - 15. oktobra

Izvor: JužneVesti.com, 10.Okt.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog visokih temperatura, grejanje u Nišu počinje po planu - 15. oktobra

Niška Toplana prethodnih nekoliko dana isprobavala je sistem grejanja u gradu, pa su zato Nišlijama koji koriste daljinsko grejanje radijatori bili topli. U Toplani kažu da im sada sledi sanacija uočenih kvarova na sistemu, a i najavljene su više temperature, pa će se radijatori ponovo zagrejati 15. oktobra.

Tople probe obavljale su se, kažu u Toplani, od 4. do 9. oktobra kada su se ujedno i proveravali toplovodi, podstanice i unutrašnje grejne instalacije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Sada sledi sanacija, a grejanja neće biti do datuma koji je inače planiran kao početak sezone.

U toku navedenog perioda identifikovani su svi problemi koji se rešavaju u najkraćem mogućem roku. Zbog visokih spoljnih temperatura vazduha, neće biti startovanja sistema do 15.oktobra, odnosno do početka grejne sezone 2019/2020 - poručuju iz Toplane.

Iz ovog preduzeća pojašnjavaju da će oni intervenisati samo u zgradama sa kojima imaju potpisane ugovore, u suprotnom je to u nadležnosti firme sa kojom su stanari potpisali ugovor.

Sve probleme građani mogu prijaviti na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018, svakog dana od 00:00 do 24:00h, kao i lično u Korisničkom servisu Gradske toplane u Ulici Blagoja Parovića 3, svakog radnog dana od 07.00 do 19.00h, kao i subotom od 08.00 do 13.00h.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.