Zbog potapanja telefonskih kablova telefoni Hitne pomoći bili u prekidu oko 30 minuta

Izvor: NTV.rs, 28.Sep.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog potapanja telefonskih kablova telefoni Hitne pomoći bili u prekidu oko 30 minuta

Danas, oko 13 časova, zbog, kako nam je javljeno, potapanja telefonskih kablova, svi telefoni Hitne pomoći u Nišu bili su oko pola sata u prekidu. To su NTV potvrdili i u ovoj zdravstvenoj ustanovi, a naša ekipa proveravala je stanje tokom dana pozivom na broj 194 i na uspostavu veze nismo dugo čekali. Ipak, neki građani se žale redakciji da su tokom popodneva dugo čekali na javljanje operatera.
Kako nam je pojašnjeno, sa broja 194 pozivi se preusmeravaju na mobilne telefone i >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << ubrzano se radi na rešavanju ovog tehničkog problema.
Ono što je najvažnije, kako kažu nadležni, veza je osposobljena pa građani mogu da dobiju uslugu hitnog medicinskog zbrinjavanja ali uz manje ili nešto duže čekanje.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Telefoni Hitne pomoći bili u prekidu oko 30 minuta

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Sep.2015

Danas, oko 13 časova, zbog potapanja telefonskih kablova, svi telefoni Hitne pomoći u Nišu bili su oko pola sata u prekidu...To su televiziji NTV potvrdili i u ovoj zdravstvenoj ustanovi, a naša ekipa proveravala je stanje tokom dana pozivom na broj 194 i na uspostavu veze nismo dugo čekali...Ipak,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.