Zbog gađanja sudija i komentarisanja suđenja protiv Radničkog pokrenuti postupci

Izvor: JužneVesti.com, 23.Feb.2024, 16:56

Zbog gađanja sudija i komentarisanja suđenja protiv Radničkog pokrenuti postupci

Protiv Fudbalskog kluba Radnički iz Niša pokrenuti su postupci zbog komentrisanja suđenja i zbog propusta u organizaciji meča sa Javorom nakon kog su glavni sudija Momčilo Marković i sudije polivani vodom i sokovima i gađani sitnim predmetima, prenosi Sport klub. Iz Fudbalskog saveza Srbije ne odgovaraju na pitanja, a eventualne odluke o kaznama se očekuju na narednoj sednici Disciplinske i etičke komisije.

Postupci su pokrenuti, prenosi Sport >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << klub, protiv Radničkog iz Niša, Novog Pazara, Radnika iz Surdulice i Igora Matića, šefa stručnog štaba Novog Pazara.

Radničkom je zamereno saopštenje u kom je Uprava kluba komentarisala suđenje na meču sa Javorom koji je niški tim pobedio (1:0).

Takođe, protiv Radničkog je pokrenut dodatni postupak zbog propusta u organizaciji meča jer je nekolicina navijača polivala vodom i sokovima i gađala sitnim predmetima glavnog sudiju Momčila Markovića i njegove pomoćnike, piše Sport klub.

Iz Fudbalskog saveza Srbije ne odgovaraju na pitanja Južnih vesti, a iz niškog kluba, koji danas od 17 sati igra sa IMT-om u Beogradu, nema reakcija.

Očekuje se da ovi predmeti i odluke budu na narednoj sednici Disciplinske i etičke komisije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.