Zbog dodatnog kvara bez vode ostala i Jelašnica, vreme popravke procenjeno za kraj dana

Izvor: JužneVesti.com, 22.Apr.2021, 16:23

Zbog dodatnog kvara bez vode ostala i Jelašnica, vreme popravke procenjeno za kraj dana

Zbog dodatnog kvara tokom popravke na magistralnom cevovodu bez vode će do kraja dana osim naselja Nikola Tesla, Niška banja, Prva Kutina biti i Jelašnica, kažu iz JKP Naissus.

Iako je prvobitno najavljeno da će radovi biti gotovi do 17 sati, došlo je do nove havarije i očekuje se da voda dođe do kraja dana. Do tada, auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom kružiće od Jelašnice do Niške Banje, kažu u ovom preduzeću.

Podsetimo, do kvara je došlo u Ulici Bose Ranković bb, pored železničkog mosta kod firme “Nissal“.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog kvara još ima domaćinstava bez vode, iz Vodovoda kažu tokom noći stiže svuda

Izvor: JužneVesti.com, 23.Apr.2021, 00:28

Iako je bilo najavljeno da će radovi na magistralnom cevovodu, zbog kojih je više niških naselja danas bilo bez vode, biti završeni do 22 sata, voda do kuća u Niškoj banji još nije došla. Iz Vodovoda kažu da će tokom noći vodu dobiti svi...Zbog obimnog kvara na magistralnom cevovodu, bez vode...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.