Novi kvar na cevodovodu - bez vode Prva Kutina, Suvi Do i viši delovi Niške Banje i Jelašnice

Izvor: JužneVesti.com, 23.Apr.2021, 09:02

Novi kvar na cevodovodu - bez vode Prva Kutina, Suvi Do i viši delovi Niške Banje i Jelašnice

Nakon što juče zbog kvara Niška Banja i okolna naselja nisu imali vodu celog dana, dogodio se novi kvar, kažu iz JKP Naissusa. Navode da će zbog popravke bez vode do večernjih sati biti Prva Kutina, viši delovi Jelašnice i Niške Banje, kao i delovi naselja Nikola Tesla i Suvi Do.

Iz niškog Vodovoda saopštavaju da je intervencija na kvaru završena u ponoć i da se tada krenulo sa puštanjem vode domaćinstvima, ali da se onda dogodio i novi kvar.

Danas >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << se radi nova popravka na magistralnom cevovodu Studena – Niš, u selu Jelašnica, u ul. Kralja Milana. Zbog novonastalog kvara na vodovodnoj mreži ostaje u prekidu vodosnabdevanje do večernjih sati u naseljima: Prva Kutina, višim delovima Jelašnice, višim delovima Niške Banje, delu naselja Nikola Tesla prema Prvoj Kutini i Suvom Dolu - kažu i Naissusa.

Navode da će jedna cisterna za snabdevanje pijaćom vodom kružiti u naseljima Jelašnica i Niška Banja, dok će druga obilaziti naselja Nikola Tesla, Prva Kutina i Suvi Do.

Ističu da njihove ekipa intenzivno rade i da se stabilizacija vodosnabdevanja predviđa do večernjih sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Nišu novo kvar na magistralnom cevovodu, više naselja bez vode

Izvor: JUGpress.com, 23.Apr.2021

NIŠ..Zbog novog kvara na magistralnom cevovodu, bez vode su naselja Prva Kutina, Suvi Do, viši delovi Jelašnice i viši delovi Niške Banje, saopštio je iz Javno komunalnog preduzeća Naissus...U ovom preduzeću navode da je u ponoć završena jedna intervencija i da se ” krenulo sa upuštanjem...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.