Vojnom orkestru, Goranu Šepi i Vatrogasnoj brigadi uručena Nagrada 11. januar

Izvor: JuznaSrbija.info, 11.Jan.2024, 19:47

Vojnom orkestru, Goranu Šepi i Vatrogasnoj brigadi uručena Nagrada 11. januar

U niškom Narodnom pozorištu, na svečanoj sednici Skupštine grada Niša danas je uručene pojedincima i kolektivima Nagrada „11. januar“.

Vojni orkestar Niš, Vatrogasna spasilačka brigada i frontmen grupe „Kerber“ Goran Šepa, dobitnici su najznačajnijeg priznanja Grada Niša.

Sotirovski..

Čestitam laureatima koji su najbolji promoteri grada, koji su marljivo radili ostavljajući trag o sebi ali i našem gradu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info <<
"Poručila sam gostima i odbornicima Skupštine grada na ovaj, za naš Grad važan dan, simbol našeg slobodarskog duha, da je naša najveća snaga u ljudima i njihovim delima, u sabornosti, uvažavanju i posvećenosti ideji da izgradimo zemlju dostojnu svakog čoveka. Stvaramo bolje uslove za život i u našem gradu. Na to nas obavezuje i ovaj dan, a država i predsednik Aleksandar Vučić nam nesebično pomažu u tome", izjavila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.