Vladimiru Kopiclu uručena nagrada Branko Miljković za najbolju knjigu poezije

Izvor: JužneVesti.com, 06.Jul.2021, 20:54

Vladimiru Kopiclu uručena nagrada "Branko Miljković" za najbolju knjigu poezije

Jubilarna 50. nagada “Branko Miljković” za najbolju knjigu pesama na srpskom jeziku u 2020. godini uručena je u Gradskoj kući u Nišu Vladimiru Kopiclu za zbirku “Udaljeni bubnjevi”. Pesnik kaže da čitaoci od njegovog nagrađenog dela mogu da očekuju refleksiju, odnosno sliku sveta u kome živimo kroz vizuru jednog zrelog čoveka koji voli da se sa tim slikama sveta malo poigra i da o svemu tome govori vrlo otvoreno.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Po 50. put u Nišu uručena Nagrada Branko Miljković

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Jul.2021, 10:25

Dodelom i uručenjem Nagrade „Branko Miljković“ književniku Vladimiru Kopiclu u Gradskoj kući za zbirku pesama „Udaljeni bubnjevi“ obeleženo je pola veka ove nagrade...Nagradu laureatu  uručila je gradska većnica Adriana Anastasov koja je podsetila na vreme ustanovljavanja ove nagrade...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.