Vaskršnja čestitka gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski - pobeda života nad smrću

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Maj.2021, 15:31

Vaskršnja čestitka gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski - pobeda života nad smrću

Povodom najradosnijeg praznika Vaskrsa, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, uputila je čestitku sugrađanima sa najboljim željama.

„U ime Grada Niša i svoje ime čestitam vam Vaskrs, veliki i najradosniji praznik koji, simbolizuje pobedu života nad smrću sa željom da ga provedete sa svojim najbližim u zdravlju, miru i duhovnom blagostanju. Vaskrs je praznik koji označava pobedu dobra nad zlom, koji sa sobom donosi optimizam i nadu da slogom, solidarnošću, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << poštovanjem, razumevanjem i ljubavlju možemo da savladamo sve izazove i iskušenja današnjeg vremena. Neka nam ovaj praznik nad praznicima donese novu snagu i veru u bolje dane pred nama.

Hristos vaskrse!“.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.