Umesto izbora, niške demokrate peticijom produžavaju mandat predsedniku GrO: Stanković demanatuje?!

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Apr.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto izbora, niške demokrate peticijom "produžavaju" mandat predsedniku GrO: Stanković demanatuje?!

U Nišu se nezvanično dogodio, do sada još neviđen i krajnje neuobičajen na našoj političkoj sceni, pogotovo za Demokratsku stranku, način "izbora" predsednika Gradskog odbora te stranke.

Miodragu Stankoviću peticijom produžavaju istekli mandat. Prvi čovek niških demokrata demantuje!

Kako je Stankoviću mandat na čelu Gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu, istekao 28. marta, a pritom unutarstranački izbori još uvek nisu raspisani, njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << partijske pristalice su podržale ideju da mu se peticijom produži vođstvo u stranci?

Podršku Stankoviću dalo je 20, od 26 članova GrO DS-a, potvrđuju pojedini članovi najvišeg tela stranke u Nišu.

Ovi navodi još više začuđuju dobre poznavaoce političkih prilika u Nišu, pre svega, zbog činjenice da su se upravo demokrate "hvalile" činjenicom da je kod "njih sve čisto", transparentno i demokratski.

Naši izvori dodaju, da među niškim demokratama vlada određeno neslaganje, pre svega u načinu uključivanja u građanske proteste, kao i o ulasku u Savez za Srbiju, kada je po njima, Demokratska stranka izgubila svoj idenetitet.

Njihove navode, potkrepljuje činjenica, da je na protestima u Nišu sve manji broj građana, koji i pored imaginarnog "Sporazuma sa narodom", "ne prepoznaju" jasnu političku ideju, osim zahteva za smenu aktuelnog rukovodstva Srbije i Niša.

U kratkom odgovoru autoru teksta, Stanković kaže, da navodi nisu tači, i da će mediji uskoru dobiti zvanično saopštenje.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.