Ukidaju se letovi iz Niša do Ajndhovena

Izvor: JužneVesti.com, 20.Mar.2018, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukidaju se letovi iz Niša do Ajndhovena

Zbog toga što se letovi nisu komercijalno isplatili, kako su ranije naveli iz mađarske kompanije “Wizz Air”, od srede 21. marta njihovi avioni više neće leteti od Niša do holanskog grada Ajndhovena.

Wizz Air ima redovne letove iz Niša ka Bazelu, Dortmundu, Memingenu i Malmeu, te će dodatne kapacitete, nakon ukidanja linije do Ajndhovena, kako su najavili, dodeliti drugim uslugama za koje je veća potražnja.

Kako su ranije pojasnili iz mađarske kompanije, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ukidanje letova je uobičajena praksa, jer se “frekvencije leta menjaju u skladu sa godišnjim dobima i performansama rute”.

Linija Niš - Ajndhoven suspendovana je od proleća 2018. godine iz komercijalnih razloga. Kako uvek ocenjujemo nove mogućnosti koje najbolje mogu da zadovolje potrebe naših kupaca - naveli su ranije iz kompanije.

Podsetimo, putnici su iz Niša do Ajndhovena leteli od 1. avgusta 2016. godine. Osim ove linije, avio-kompanija Germania flug je takođe iz komercijalnih razloga ukinula letove do Ciriha.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od sutra nema više letova do Ajndhovena u Holandiji

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Mar.2018

"Viz er" od srede 21. marta ukida letove između Niša i Ajndhovena, zbog komercijalne neisplativosti, saopštili su iz te mađarske avio kompanije...Iz kompanije poručuju da će se letovi obnoviti, ako se za to ukaže potreba.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.