Nije isplativo - od sutra još jedan let manje

Izvor: B92, 20.Mar.2018, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije isplativo - od sutra još jedan let manje

Niš -- Zbog toga što se letovi nisu isplatili, kako su ranije naveli iz Viz era, od 21. marta njihovi avioni više neće leteti od Niša do holanskog grada Ajndhovena.

Viz er ima redovne letove iz Niša ka Bazelu, Dortmundu, Memingenu i Malmeu, te će dodatne kapacitete, nakon ukidanja linije do Ajndhovena, kako su najavili, dodeliti drugim uslugama za koje je veća potražnja, javljaju Južne vesti.

Kako su ranije pojasnili iz mađarske kompanije, ukidanje letova je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uobičajena praksa, jer se “frekvencije leta menjaju u skladu sa godišnjim dobima i performansama rute”.

Let za Ajndhoven uveden je avgusta 2016. godine.

Ranije je avio-kompanija Germania flug je takođe iz komercijalnih razloga ukinula letove do Ciriha.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.