Uhapšen Svrljižanin koji je obijao kuće, krao belu tehniku, zavese i tepih

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jan.2023, 13:46

Uhapšen Svrljižanin koji je obijao kuće, krao belu tehniku, zavese i tepih

Niška policija uhapsila je 31-godišnjeg Z. A. iz Svrljiga koji je, kako se sumnja, obio dve kuće i iz njih ukrao televizor, motornu kosilicu, bušilicu, zavese, tepih, mašinu za pranje veša, motornu testeru i muzičke uređaje.

On se sumnjiči da je izvršio dva krivična dela teške krađe.

Sumnja se da je u toku ovog meseca metalnom šipkom obio ulazna vrata i prozor dve kuće u Svrljigu i odatle ukrao televizor, motornu kosilicu, bušilicu, zavese, tepih, mašinu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za pranje veša, motornu testeru, muzičke uređaje. Ukupna vrednost ukradenih predmeta je oko 240.000 dinara - navode iz policije.

Policija je deo ukradenih predmeta pronašla i vratiće vlasnicima, a osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Svrljižanin (31) uhapšen zbog obijanja i pljačke dve kuće

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jan.2023

Niška policija uhapsila je Svrljižanina Z.A. (31) zbog sumnje da je obio i opljačkao dve kuće u Svrljigu, pričinivši vlasnicima štetu od 240.000 dinara, saopštila je Policijska uprava Niš.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.