U udesu kod Crkve Svetog Luke u Nišu povređeno petoro ljudi

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jun.2018, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U udesu kod Crkve Svetog Luke u Nišu povređeno petoro ljudi

Na prometnoj raskrsnici kod Crkve Svetog Luke u Nišu, na kojoj, kažu građani, semafori ne rade poslednjih dana, sudarila su se dva automobila. U ovoj saobraćajnoj nezgodi povređeno je petoro ljudi, od čega troje dece.

Sudar se dogodio jutros, a učestvovala su dva automobila niških registracija - BMW i folksvagen lupo. Povređena su oba vozača, 42-godišnji i 44-godišnji Nišlija, kao i troje dece.

U ovoj nezgodi povređeno je petoro lica, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << od toga oba vozača i petoro dece. Dvoje su bili u "BMW"-u, a jedno u "folksvagenu". Policija vrši uviđaj po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca, koji je obavešten o nezgodi - rekli su u policiji.

Uzrok će se, kažu u policiji, znati naknadno.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.